Asplan Viak styrker sin energikomptanse med 67-åring

Etter nesten 20 år i Enova går Frode Olav Gjerstad over til Asplan Viak, i en alder av 67 år.

Frode Olav Gjerstad. Foto: Asplan Viak
Frode Olav Gjerstad. Foto: Asplan Viak

- Asplan Viak er et utrolig flott utgangspunkt for å jobbe med de overordnet løsningene for langsiktig perspektiv når det kommer til klima og miljø. Det er både viktig og smart, sier Gjerstad i en pressemelding.

Han er utdannet sivilingenør fra NTH og har bakgrunn fra blant annet offentlig forvaltning i Troms fylkeskommune, norsk energi forsyning, og vært daglig leder for Trønder Enøk og deretter Fres, Forum for regionale enøksentre. Deretter gikk han over til Enova hvor han har jobbet bredt innen alle sektorer og de siste seks, syv årene som seniorrådgiver for fjernvarme og ny teknologi.

-Frode har lang og relevant erfaring fra blant annet Enova som vi i Asplan Viak syns er veldig spennende. I tillegg til fagkompetansen setter vi også pris på Frode sin kunde og markedsforståelse. I et fagfelt med rask utvikling, og mange nyutdannede, tror vi det er viktig å ha gode mentorer med bred erfaring og fagbakgrunn, som ser det store bildet, og hjelper våre kunder frem til gode, bærekraftige løsninger. Vi gleder oss over å ha fått han med på laget, sier gruppeleder i energi og miljø, Hogne Nersund Larsen i meldingen.

Gjerstad blir en del av energi og miljø teamet i Trondheim og trer inn i stillingen som seniorrådgiver.