BWG Homes har gjennomført rettet emisjon

BWG Homes ASA melder tirsdag kveld at det er mottatt tegninger for over 400 millioner kroner på en pris 11,50 per aksje i selskapet.

Selskapet meldte tidligere på kvelden at styret i BWG Homes ASA hadde til hensikt å innhente mellom NOK 300-400 millioner gjennom en rettet kontantemisjon mot eksisterende aksjonærer og nye investorer. Minste tegningsbeløp i emisjonen var EUR 50 000 eller tilsvarende i NOK.

Gjennomføring av den rettede emisjonen er betinget av at styret i BWG foreslår et emisjonsvedtak som godkjennes av aksjeeierne på en ekstraordinær generalforsamling som forventes å bli avholdt 7. mars 2012. Aksjeeiere og andre som bestiller aksjer i emisjonen forplikter seg til å stemme for emisjonen på den ekstraordinære generalforsamlingen.

Arctic Securities ASA ble valgt som tilrettelegger og bookrunner for den rettede emisjonen og for reparasjonsemisjonen.

Arctic Securities ASA mottok forhåndstegninger på markedsvilkår for en betydelig andel av beløpet som skulle innhentes i den rettede emisjonen på mellom NOK 300-400 millioner, hvorav de to største aksjonærene, Oslo Bolig og Sparelag (OBOS) og Lani Industrier AS, som totalt eier 35.84% av aksjekapitalen i BWG har forhåndstegnet for sin relative andel.

De aksjene som utstedes ved emisjonen, vil ikke tas opp til notering på Oslo Børs før Finanstilsynet har godkjent et noteringsprospekt. Dette prospektet vil omfatte reparasjonsemisjonen og forventes å bli offentliggjort rundt 21.mars 2012.

BWG også vurdere å utstede et tre års usikret obligasjonslån på inntil NOK 300 millioner.