Gir bort ett års husleie

OBOS fyller 80 år og feirer med å spandere "husleien" i et helt år på 80 av våre nye boliger.

- Vi har bygget gode boliger for folk flest i 80 år. Nå feirer vi oss selv ved å gi bort "husleien" i ett år ved kjøp av én av 80 nye boliger i tre av våre prosjekter, forteller Arne Baumann, konserndirektør for boligutvikling og eiendomsmegling i OBOS.

Tilbudet gjelder for 80 utvalgte boliger i OBOS` nye boligprosjekter i Møllehjulet borettslag i Kværnerbyen, Stenbråten borettslag på Mortensrud og Rolf Hofmos borettslag på Ensjø.

- Dette er et attraktivt tilbud som vi er stolte over å kunne tilby våre medlemmer. I tillegg har vi også ordninger med boligbytte, salgsgaranti og topplån. Ved å benytte ett av disse tilbudene burde de fleste kunne finne et nyboligtilbud som passer dem, tror Baumann.

OBOS bygger nytt over hele byen, og kan tilby varierte boliger til barnefamilier, førstegangsetablerere og mer voksne boligkjøpere. Boligene som omfattes av jubileumstilbudet ligger både i sentrum og litt utenfor, med nærhet til marka og fjorden.

Stenbråten borettslag på Mortensrud består av fire blokker som straks er klare til innflytting, mens Møllehjulet borettslag i Kværnerbyen står klart til innflytting i fjerde kvartal i år. På Ensjø starter innflyttingen i Rolf Hofmos borettslag i sommer.