Gyproc lanserer ny byggeplate spesielt for fuktige miljøer

Gyproc, som er den markedsledende leverandøren av systemløsninger og produkter for lettbyggeteknikk, lanserer nå to produkter i en helt ny serie byggeplater: Glasroc Hydro.

 

 

 

Glasroc Hydro har glassfibermatter innbakt i overflatene og kjerne av impregnert og glassfiberarmert gips. Glasroc Hydro introduseres i to varianter; en vindtettingsplate for yttervegger og en våtromsplate for anvendelse i de vanligste våtromsmiljøene.

Glasroc Systemer & Produkter
Glasroc Hydro Vindtettingsplate har et vannavvisende og UV-beskyttende overflatebelegg og tåler direkte eksponering mot norsk klima i minst 12 måneder når Gyprocs monteringsanvisninger følges.

For Glasroc Hydro Våtromsplate finnes konstruksjoner for både ett og to lag Glasroc-plater. Platene har forsenkede langkanter.

Glasroc Hydro-produktene har de samme gode egenskapene som gipsplater hva brann og lyd angår og har god formstabilitet ved svingende temperatur og fuktighet. De er lette å bearbeide og montere. I tillegg består de avgjenbruksmaterialer, slik at spill og rester fra byggeplasser kan returneres og gjenvinnes.

Gyproc har patenterte rettigheter til Glasroc Hydro Vindtettingsplate og Glasroc Hydro Våtromsplate.

Mer informasjon om produktene finnes på www.gyproc.no/glasroc, der det også finnes muligheter for direktebestilling og/eller nedlasting av brosjyrer og teknisk informasjon. Les mer og last ned eller bestill informasjon om Glasroc Hydro på www.gyproc.no/glasroc