Fra 3. august starter Mylift med midlertidige kontorer på anlegget. Foto: Mylift

Mylift satser videre i Oslo/Viken - åpner ny avdeling

Utleieselskapet Mylift AS skriver i en pressemelding at de ser resultater av satsingen gjort mot Oslo/Viken, og åpner derfor en ny avdeling på Dal industriområde i Eidsvoll kommune.

- Med nærhet til E6 og Oslo lufthavn Gardermoen, ser vi på dette område som et godt alternativ for etablering, melder selskapet.

Mylift har hovedkontor på Hamar og avdelinger i Elverum og Gjøvik. I tillegg har deres søsterfirma Mylift &Borud Stillas AS allerede etablert seg på Skedsmokorset.

- Vi ser frem mot å kunne gi en komplett leveranse av utleieprodukter i Oslo/Viken. Bygget vi etablerer oss i er nytt, men trenger noen tilpasninger, sier daglig leder Kjell Rune Pettersson i meldingen. Åpningen av avdelingen er satt til 1. november 2020.

- Vi disponerer allerede uteområder, hvor vi fra 3. august starter med midlertidige kontorer, slik at vi kan starte med utleie av både lifter og annet utstyr. Det etableres hente- og leveringspunkter på uteområdene i løpet av august, Pettersson.

Robin Wilhelmsen er ansatt som avdelingsleder for avdelingen på Dal. Han har ti års erfaring fra utleiebransjen, og kjenner markedet i Oslo/Viken godt.

- Ved at Mylift ga meg denne muligheten, ser jeg på dette som en veldig spennende utfordring for min videre utvikling i utleiebransjen. Jeg skal nå starte arbeidet med å bygge et kreativt og godt fungerende team, som skal være med å bygge opp avdelingen på Dal. Vi vil i løpet av juli starte med utlysning av stillinger, sier avdelingslederen i pressemeldingen.

Foto: Mylift