Ill. Mistrol

Neumann Bygg kjøper eiendom i Bergen

Neumann Bygg AS kjøper eiendommen til Adolf Jahnsen AS i Fagerdalen 4 i Bergen.

Kjell Paulsrud

Kjøpekontrakten er inngått mellom Adja Eiendom AS og Neumann Bygg AS. Overdragelsen ble gjennomføres 20. mars.

Neumann Bygg AS skal flytte sin virksomhet fra Sandviken og har over tid vært på jakt etter ny lokasjon for sin virksomhet.

- Fagerdalen 4 ligger sentrumsnært og er godt egnet for Neumann Bygg AS’ virksomhet. Neumann Bygg ser for seg å føre opp et tidsriktig bygg på eiendommen, heter det i en pressemelding.

Eiendomsmegler 1 Næringseiendom ved Petter Grevstad Theodorsen og Ståle Iden har vært megler i transaksjonen.

- Vi er svært fornøyde med å ha funnet en lokasjon som er såpass nær dagens anlegg i Sandviken. Vi ser frem til å få på plass et nytt bygg for Vestlandets største proffleverandør av byggevarer, på en eiendom som har drevet med salg av byggevarer i flere generasjoner, forteller Kjell Paulsrud, administrerende direktør. i Neumann Bygg AS i meldingen. Paulsrud forventer at flyttingen finner sted senest i løpet av 2024.
- Vi vil ønske Neumann Bygg AS lykke til med etablering her i Fagerdalen. Vi har frem til nå leid ut lokaler til Adolf Jahnsen AS som per i dag er Bergens eldste familieeide trelast og byggevareleverandør, etablert i 1882. Vi har drevet med salg av trelast og byggevarer i fem generasjoner av familien og har holdt til i Fagerdalen siden 1959, sier John Petter Jahnsen, styreleder i Adja Eiendom AS.

Ill. Mistrol