Randi Kalskin Ramstad

Randi Kalskin Ramstad til Asplan Viak

Randi Kalskin Ramstad, som har lang erfaring innen grunnvarme, begynner nå i Asplan Viak. Hun kommer fra stillingen som førsteamanuensis ved NTNU.

- Ramstad kommer til å videreutvikle tjenester og konseptløsninger for grunnvarme som en viktig del av det fornybare energisystemet, heter det i en pressemelding.

Hun er utdannet hydrogeolog og har en doktorgrad innen grunnvarme.

- Ramstad har deltatt i flere forsknings- og utviklingsprosjekter og vil bli en stor bidragsyter til grunnvarmegruppen i Asplan Viak. Kompetansen hennes spenner fra blant annet vanlige og dypere energibrønner i fjell til varmelagring og bruk av grunnvann til varme- og kjøleformål, skriver selskapet i meldingen.

- Tidlig planlegging, godt anleggsdesign og oppfølging i bygge- og driftsfasen er viktig for å oppnå lønnsomme og driftssikre anlegg, sier hun.

– Vi ønsker å være den fremste arenaen for samfunnsutvikling, og knytter virksomheten vår tett opp mot en bærekraftig utvikling. Satsing på grunnvarme er en naturlig del av dette, og Randi vil være en sterk pådriver for videre utvikling av fagområdet, så vi er veldig glade for å få henne med på laget, sier avdelingsleder i Asplan Viak Kristian Ohr.