Sverre Hov Skjelle blir ny senior controller i Conceptor
Bolig fra 1. april. Foto: Conceptor Bolig

Sverre Hov Skjelle blir ny senior controller i Conceptor Bolig

Sverre Hov Skjelle går fra Citycon Norge AS og blir ny senior controller i Conceptor Bolig AS.

– Vi lyste ut stillingen rett over nyttår og fikk hele 37 søkere. Vi er utrolig glad over at Sverre Hov Skjelle, som er statsautorisert revisor, har takket ja til tilbudet om å bli en del av Conceptor Bolig teamet, sier Sigvart T. Rasmussen, CFO i Conceptor Bolig AS i en pressemelding fra selskapet.

Hov Skjelle har også solid erfaring fra PwC som finansiell revisor for selskaper på og utenfor børs og kommer fra samme stilling i Citycon Norge AS.

Med solid erfaring fra håndball på høyt nivå fastslår Rasmussen at Hov Skjelle også er en solid lagspiller. Hov Skjelle starter i Conceptor Bolig 1.april.

– Vi styrker med dette vårt fokus på finans- og økonomistyring som er helt sentralt i vår satsning, sier Lasse Skjelbred, administrerende direktør i Conceptor Bolig i meldingen.

Conceptor Boligs prosjekter kjennetegnes med at de ligger sentrumsnært og har nærhet til kollektivknutepunkt. Selskapet opplyser at det har cirka 2.200 leiligheter under utvikling i det sentrale østlandsområdet hvor også InterCity-satsing er prioritert.

Conceptor Bolig AS har prosjekter på Hamar, Jessheim, Sætre, Asker, Horten, Sandefjord og i Skien. Selskapet solgte 166 boliger til en verdi på 667 millioner kroner i 2019.