Shakil Akram og Roberth Eriksson.

Leonhard Weiss GmbH & Co. KG satser videre i Norge

Leonhard Weiss GmbH & Co. KG har ansatt Shakil Akram som ny salg- og markedssjef i Norge.

- Vi skal være kundens beste partner for jernbanesatsingen i Norden. Med Shakil Akram på laget styrker vi vår posisjon ytterligere i Norge, sier direktør for Skandinavia Roberth Eriksson i en pressemelding.

Shakil Akram har lang erfaring fra jernbanebransje og kommer fra stillingen salgs- og markedssjef i Infranord Norge AS. Akram har erfaring fra prosjektorientert virksomhet og har blant annet jobbet for Bombardier, Rambøll og NSB.

- Med hans kjennskap til det norske markedet og med støtte fra hele det Skandinaviske teamet vil Leonhard Weiss GmbH & Co. KG kunne levere alle slags tjenester innenfor Jernbanesektoren i Norge, informerer Eriksson.

- Vi ser på jernbanen i Skandinavia som ett marked og ønsker å benytte kompetanse fra alle land tvers over grensene for å styrke vår satsning i Skandinavia. Vi har vært i Norge siden 1997, og fortsetter med et styrket organisasjon. Tidligere har vi først og fremst fokusert på jernbaneprosjekter som krever store maskiner samt vedlikeholdskontrakter, men med store utbyggingsprosjekter i nær fremtiden er det naturlig at vi som en av Europas største jernbaneentreprenør også tar del i denne satsningen, sier Eriksson.