<p>Medlemsbedriftene i Betongelementforeningen besøkte Overhalla Betongbygg.<br></p><p></p>

Elementbransjen samlet hos Overhalla

Den årlige generalforsamlingen og studieturen for medlemsbedriftene i Betongelementforeningen fant denne gangen sted hos Overhalla Betongbygg i Namdalen.

Hvert år arrangerer Betongelementforeningen kombinert generalforsamling og studietur for sine medlemmer. Annethvert år blir arrangementet holdt i utlandet og i Norge og formålet, utover generalforsamlingen, er å samle betongelementfabrikkene for å se på ulike prosjekter og dra nytte av ny kunnskap.

– Dette har blitt en god tradisjon og noe som medlemmene setter stor pris på, sier daglig leder John-Erik Reiersen i Betongelementforeningen.

Fornøyd vertskap

Vertskap for årets medlemssamling var Overhalla Betongbygg. Administrerende direktør, Arnt Ove Amdal, var svært glad for å kunne ta i mot bedriftene.

– Vi synes det er stort å få være vertskap når over 30 bedrifter skal møtes for å utveksle erfaringer. Overhalla Betongbygg har jobbet hardt de siste årene og har hatt stor vekst. Vi har satset på utbygging av fabrikk og kontorlokaler samt gjort store grep i forhold til implementeringen av Lean og utviklingen av vår nye merkevare, sier Amdal.

– I tillegg mener vi at det er bra for utviklingen av fagmiljøet i betongelementindustrien at vi besøker hverandre for å lære. Det vil alltid komme kundene til gode, fortsetter han.

Havfisk og fabrikkbesøk

Arrangementet startet med havfiske i Flatanger, før turen gikk videre til Namsos og middag på Rica Rock City. Siste dagen var det bedriftsbesøk hos bedriftene i Overhalla Gruppen og en orientering om satsingsområder og fokus i årene fremover. Overhalla Gruppen består av fire bedrifter som leverer produkter innen betong, tre og stål og Overhalla Betongbygg er hjørnesteinsbedriften som har levert betongelementer til ulike prosjekter i mange år.

Vellykket

Ifølge John-Erik Reiersen var gjennomføringen svært vellykket og faginnholdet både nyttig og lærerikt.

– Overhalla har satset stort de siste årene og har lykkes godt på mange områder. Det er flott å kunne ta med norske betongelementleverandører ut i distriktet og vise at det går an å få det til der også, sier Reiersen.