Arne Horten. Foto: Mestergruppen

Arne Horten blir daglig leder i Røroshytta

Arne Horten er ansatt som ny daglig leder i hytteprodusenten Røroshytta.

Arne Horten (61) bor på Os i Østerdalen og har bred ledererfaring fra flere virksomheter. Han har erfaring fra bedrifter som Flokk (HÅG), Raufoss Industripark, Norbit (Kitron) og Synnøve Finden, og kommer nå fra stillingen som administrerende direktør i Ren Røros Digital. I tillegg er han aktivi i politikken og president i Skiskytterforbundet.

- Jeg er trygg på at Arne vil gjøre en god jobb med å utvikle Røroshytta videre sammen med meget kompetente medarbeidere. At vi ansetter en kapasitet som ham er et klart signal om at Mestergruppen satser på å utvikle Røroshytta videre og ønsker å øke selskapets markedsandel innen laftehytter. Produktet er svært godt og merkevaren sterk, sier konsernsjef i Mestergruppen Mikkel Sandvik i en pressemelding.

Horten starter i Røroshytta senest 2. mai.

- Jeg ser frem til å bidra aktivt til videreutvikling av Røroshytta, sammen med det gode teamet som er der fra før. Vekst og utvikling av Røroshytta er min hovedmotivasjon for å takke ja til jobben. Konseptet til Røroshytta er spennende, og jeg ser potensiale i å videreutvikle dette, sier han i meldingen.

Røroshytta er en landsdekkende leverandør av lafta tømmerhytter og -hus, og en del av Mestergruppen. De har i dag elleve ansatte, og en omsetning på 30 millioner kroner.