Odd Brekke, kvalitetssjef og kjedekoordinator, Archihus (f.v.), Robert Blaalid, prosjektleder for Bygg- og tømrermester Torolf Stenersen AS, Torolf Stenersen, daglig leder og Tore Gulliksen, kjedeutvikler Archihus. Foto: Archihus

Archihus utvider i Vestfold og Telemark

Bygg- og tømrermester Torolf Stenersen AS i Sandefjord er blitt en del av Archihus.

Firmaet ble etablert i 1989 og holder til i Sandefjord. De har 39 ansatte og skal nå selge og bygge Archihus i sitt nærområde, som er nye Sandefjord kommune (tidligere Sandefjord, Stokke og Andebu). Firmaet har en omsetning på drøye 60 millioner kroner.

– Vi har lange og solide tradisjoner på å levere ekte og godt håndverk, og etter mange år med sikker drift har vi opparbeidet oss et godt renommé i markedet. Vi ser veldig frem til å få muligheten til å bygge Archihus sine flotte boliger til våre kunder, sier daglig leder Torolf Stenersen i en pressemelding.

I 2019 ble også Rune W. Johansen Bygningsfirma AS på Nøtterøy, nå nye Færder kommune, forhandler av Archihus.

– Torolf Stenersen og gjengen hans blir et fint tilskudd til Archihus-familien. Vi har nå virkelig tatt et grep om markedet for moderne boliger i Vestfold og Telemark fylke og ser frem til utviklingen langs solkysten her nede, sier kjededirektør i Archihus, Tønsberg-mannen Jan Hoff, i meldingen.