Odd Brekke, kvalitetssjef kjedekoorinator i Archihus (f.v.), Kai Karlsen, boligkonsulent i KASA Eiendom, Sturla Rasmussen Sandholt, daglig leder i KASA Eiendom og Jan Hoff, kjededirektør i Archihus.

Archihus etablerer seg på Romerike

KASA Eiendom AS ble fra nyttår ny forhandler av Archihus på Øvre Romerike.

KASA Eiendom AS har lang erfaring med oppføring av nye eneboliger og tomannsboliger og kommer til Archihus fra Mestergruppen og Blink Hus. Selskapet eies Sturla Rasmussen Sandholt og Kai Karlsen.

– Vi er veldig glade for å ha fått med KASA Eiendom på laget. De er dyktige på både prosjekter og eneboliger, og har en størrelse som passer oss i Archihus godt. Det er spesielt gledelig at de har hatt så mange fornøyde kunder tidligere og har opparbeidet seg et meget godt omdømme i sitt distrikt, sier kjededirektør Jan Hoff i Archihus i en pressemelding.

KASA Eiendom er nå i gang med oppføringen av nye Archihus med boligfeltet Bjørnsrud Hage på Dal i Eidsvoll kommune.

– Nå er vi allerede litt i gang, men vi gleder oss til å tilby hus som skiller seg ut og som blir lagt merke til, sier daglig leder i KASA Eiendom AS, Sturla Rasmussen Sandholt, i meldingen.

KASA Eiendom håper at de som en del av BoligPartner-konsernet kan etablere gode samarbeidsmodeller, spesielt i forhold til oppkjøp av tomteområder.

– En av grunnene til at vi ønsket å bli forhandler av Archihus var muligheten for nye samarbeid på tomteområder. Det er mange om beinet på tomteoppkjøp, og det vil være en styrke for oss om vi får til gode samarbeid på tvers av de ulike kjedene i BoligPartner-konsernet, sier Sandholt.