Gunnar Glavin Nybø har ansatt Tuva Mehammer som fast ansatt salgs- og kommunikasjonskonsulent i Bygg Reis Deg. Foto: Sindre Sverdrup Strand

40 prosent av utstillingsområdet til Bygg Reis Deg 2021 booket inn

– Vi har mottatt bestillinger på mer enn 40 prosent av arealet og over 100 utstillere er allerede påmeldt til Bygg Reis Deg 2021, sier administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø i Bygg Reis deg. Samtidig har han fått inn Tuva Mehammer som fast ansatt salgs- og kommunikasjonskonsulent.

Nybø forteller at de har mottatt bestillinger på over 8.000 kvadratmeter utstillerarealer til messen om knappe to år.

– Vi er dermed allerede på god vei til å nå målet om selge 20.000 kvadratmeter inne på messeområdet, sier Nybø.

Han forteller at den store interessen for å delta på neste messe harmonerer godt med undesøkelsen som ble gjennomført i etterkant av årets arrangement.

– Dette stemmer bra med det vi kan lese av våre analyser utført av Sponsor Insight hvor 86 prosent av utstillerne var fornøyd med årets Bygg Reis Deg-utstilling. Her kom det også frem at 92 prosent av utstillerne vil anbefale andre utstillere til å delta på Bygg Reis Deg. Samtidig ser vi også at 42 prosent begynner planleggingen av neste messe allerede denne høsten, noe som gjenspeiler seg i salgstallene, påpeker han.

For å styrke satsingen inn mot neste Bygg Reis Deg har Nybø også ansatt Tuva Mehammer som fast ansatt salgs- og kommunikasjonskonsulent fra og med mandag 16. desember.

– Tuva har gjort en meget god jobb som innleid ressurs fra Adecco og vil tilføre selskapet ny kompetanse innen salg- og markedsføring. Hun vil bidra med et yngre blikk på vår markedskommunikasjon og kundeoppfølging, sier Nybø.

Mehammer er 24 år og bosatt i Larvik.