Hageglede

Nå er sommerferien snart over for de fleste. Men mange kan se frem til flotte uker i hagen fremover. Takket være alt regnet er det vel få plasser her i landet hvor det er brunsvidd. Det aller meste - i alle fall i vår hage – har overlevd sommeren. Ja, bortsett fra det som har ”druknet” da.

Men nå glemmer vi regn og kulde. Nå ser vi frem til en flott ettersommer og til en flott høst.Nå er sommerferien snart over for de fleste. Men mange kan se frem til flotte uker i hagen fremover. Takket være alt regnet er det vel få plasser her i landet hvor det er brunsvidd. Det aller meste - i alle fall i vår hage – har overlevd sommeren. Ja, bortsett fra det som har ”druknet” da. Men nå glemmer vi regn og kulde. Nå ser vi frem til en flott ettersommer og til en flott høst.

Hos oss er plenene nyklipte – og det er ryddet i bed og i beplantninger. Det er en stor haug i kompostbingen. Sannelig har det grodd godt denne sommeren.

Kveldene blir mørkere. Men mitt inntrykk er at mange har forberedt seg godt til den tiden som nå kommer. På grunn av den elendige sommeren er det knapt en varmelampe igjen på lagrene i butikkene. Men vi har inntrykk av at mange er kreative når det gjelder å lage sin egen lille lune uteplass – sin egen lille skjermede hule.

Her på hage.no har vi mange forslag til hvordan man kan lage slike uteplasser. Har du egne ideer så send en melding til oss.

Nå er det mye vakkert å se i hagen. Mange kan også høste store avlinger både av bær og frukt. Har man hjelp av barn og barnebarn til slik er man av de heldige i verden. En hage skal være til glede for alle – store som små.

Vi ønsker alle en fortsatt god sommer og en flott høst i hagen.