Engelske hageurner lanseres i Norge

Philip Simmonds er en av Storbritannias ledende designere og produsenter av stor skulpturell hagekeramikk. Hans arbeid finnes i hager og interiørerer over hele verden.

I sitt studio i Devon produserer Simmonds sine urner med grundige detaljer.

Philip Simmonds arbeider blir ofte beskrevet som "beroligende", med et holdbart og tidløst design.

Beskytt mot frost
De pottene er laget med steintøy leire sparken til 1260 grader. Dette gjør urnen ugjennomtrengelig for vann og derfor ganske motstandsdyktig mot frostskader.

Ikke én av Philips potter noen gang har fått frostskader, inkludert flere potter i en hage i Tyskland, som var upåvirket av en langvarig vinter fryser som nådde minus 20 grader Celsius.

Edtition Limited
Simmonds tar jevnlig opp en nummerert serie av urner i et begrenset opplag. Sakte, håndlaget med stor dyktighet og oppmerksomhet på detaljer. Tidløse potter som representerer en klok investering.

Philip Simmonds

Philip uteksaminert fra Loughborough College of Art and Design i 1988 med en grad i keramikk. Siden 2000 opererer Simmonds Laurels Pottery, Wiltshire. Hans håndlagde keramikk funnet i over 90 samlinger rundt om i verden og han har blitt tildelt Royal Horticultural Society Chelsea Flower Show Award for fremragende presentasjon i 2001 og 2003.

Vansta Trädgård representerer Philip Simmonds for det skandinaviske markedet - fra området Kasseler som unikt stykke for en enkelt klient.