Ny anleggsgartner til Løvold

Fredag 25. juni besto Urban Selvin (52) fagprøven i anleggsgartnerfaget, og han kan nå med rette kalle seg anleggsgartner.

Fra 1993 til i dag har selskapet lykkes med å sikre yrket 20 nye anleggsgartnere. Foruten Urban, er det Halstein Narbuvoll, Kjell Arne Løkken, Eivind Holen, Pål Strengen, Morten Grønvold, Laila Nybakk-Elstein, Leif Arne Nygård, Per Nordstrøm, Dag Arne Lier, Jan Erik Lier, Inge Mjønerud, Ole Johnny Delerud, Hans Christian Myrvang, Henrik Martinius Sørsdahl, Aleksander Tiller, Stein Harald Galgerud, Kai Pettersen, Marius Mjønerud og Ole Karsten Fjuk. 12 av de 20 har fått fagbrevet siden 2006.

- I løpet av de neste to årene kan vi håpe på fagbrev for Fredrik Bakurowitz, Maria Breivik, Trond Liseth og Ola Sørbybråten. For tiden har vi fem anleggsgartnere som tar Mesterbrevutdanningen på kveldstid, og de har siste forventa eksamen januar 2012, skriver selskapet i en pressemelding.

- Vi har et kundeløfte om å bruke hodet selv om vi jobber med hendene. Dèt forplikter oss. Egenutvikling av nye anleggsgartnere er ett viktig virkemiddel for troverdigheten til kundeløftet, legger de til.