Nå er det vår!

Hagemessen på Lillestrøm var knapt åpnet før våren kom til Østlandet. Mange hageinteresserte besøkte messen og de skaffet seg både ny viten, nytt utstyr og sikkert også mange blomsterløker. Vel tilbake i sine egne hager ble mye av det innkjøpte plassert. Ellers tror vi at for mange ble denne helgen starten på hagesesongen.

 

Vi merker øyeblikkelig på trafikken på hage.no når det begynner å krible i fingrene de til hageinteresserte. På våre nettsteder kan vi lese trafikken fra time til time. I tillegg får vi langt flere spørsmål enn vanlig til vår hageekspert Marit Næss. Vi har også fått veldig mange tilmeldinger til vårt nyhetsbrev på hage.no. Det ligger reportasje med billedkarusell både fra hagemessen på Lillestrøm og fra Trägärdsmässan i Stockholm.

Vi vil i ukene fremover komme med mange reportasjer om hage og hagestell. Er det noen som brenner om å skrive om sine egne hager og sine egne erfaringer, så send en mail. Er det noen som også vil være hagekommentator – så send en melding om det også. Mailene kan sendes til php@bygg.no. Ellers anmoder vi alle som har noe på hjertet om å bruke vårt Hageforum.

Lykke til med hagesesongen!