Grønn pris til Nydalen

Tirsdag mottok Nydalen Gårdeierforening en pris for Hager og grøntanlegg 2008, utdelt av Oslo Kommune, Friluftsetaten.  

Prisutdelere var fra ordfører Fabian Stang og Kari Kronberg, leder av komitéen. Stedet var Tøyen hovedgård i Botanisk hage. Premieringen var for området Gullhaug Torg og Gjerdrumsvei 12 i Nydalen.

Det var Gisle Rike som styreleder i Nydalen Gårdeierforening og Roy Å. Frivoll, forvaltningsdirektør i Avantor Drift som mottok prisen. Det er Avantor Drift som står for den daglige driften av Nydalens grøntområder, Det er spesielt hyggelig for Avantor Drift å motta en slik pris og diplom for sin langsiktige satsing på blomster og grønt, for å fremme trivsel for alle brukere av Nydalen, sier Frivoll i etterkant av prismottakelsen.

Juryens begrunnelser for utdelingen av prisen var:
At Nydalen er meget pen og velpleid, og til glede for de mange som hver dag benytter Nydalen, det være seg beboere, studenter, næringslivet og turgåere. Blikket går alltid til beplantingen når man er i Nydalen. Juryen mener det er prisverdig at man i Nydalen forskjønner et område, som i liknende tilfeller gjerne forblir grått og ubeplantet. Ordfører Fabian Stang la til at han var meget enig med juryen og at Nydalen er en stolthet for Oslo by.

- Dette var svært overraskende og hyggelig for oss, og for våre medarbeidere som har stolthet for faget sitt og jobber hardt for å gjøre Nydalen til et vennlig og grønt område, sier Frivoll.

Gisle Rike stilte til prisutdelingen og fremhevet hvor fornøyd man er med den jobben Avantor Drift utfører i Nydalen på vegne av alle gårdeierne