Sørgård ny salgssjef i Asak Miljøstein

Bjørnar Sørgård tiltrådte i stillingen 1. august. Han kommer fra Coca Cola Enterprises hvor han har hatt ulike lederstillinger innen salg i mange år, sist som Sr. Manager/Key Account.

- Bjørnar har lang erfaring med salgsledelse og vil være en viktig støtte for våre selgere i det daglige og en god samarbeidspartner for våre kunder. Uteromsmarkedet har hatt en positiv vekst de seneste årene og som markedsleder i kategorien er det nyttig for oss å få innspill fra andre bransjer, sier Jørn André Hammer, adm. dir i Asak Miljøstein.

Asak Miljøstein er Norges ledende leverandør av utemiljøprodukter i betong, dvs heller, belegningsstein, støttemurer etc. med kjente produkter som Herregårdsstein, Mini Exclusive og Vertica. Bedriften har introdusert en ny generasjon hageheller og vært toneangivende i utviklingen av hagebelysning i Norge. Asak Miljøstein selger sine produkter gjennom ulike byggevareforhandlere og utførende. Total omsetning ca. 230 millioner i året.

- Å skifte bransje etter ca 25 år i dagligvare / KBS markedet, er forbundet med noe skrekkblandet fryd, men samtidig føles det godt å få kaste seg over nye utfordringer, forteller Bjørnar Sørgård. Asak Miljøstein er en spennende bedrift med kvalitetsprodukter og landsdekkende distribusjon. Jeg håper og tror at min erfaring vil kunne tilføre Asak Miljøstein noen nye tanker og gleder meg til å komme ordentlig i gang - og til å bli bedre kjent med både, produkter, kunder og nye kollegaer, avslutter Bjørnar Sørgård.