Park- og lekeplassmessen arrangeres for andre år på rad samtidig med Hagemessen. Bildet er fra fjorårets messe. (Foto: Kristian Tjessem)

Park og lekeplass på Hagemessen

Også i år blir det Park- og lekeplassmesse på Norges Varemesse på Lillestrøm.

Park & Lekeplass er en fagmesse for beslutningstagere innen park og lekeplassutstyr. I år som i fjor vil Park og lekeplass være en integrert del av Hagemessen 4-6 april.

- Messen vil være åpen for publikum hele helgen og vil bestå av komplette, oppbygde park- og lekemiljøer. Området vil fremstå mest mulig hensiktsmessig, både med tanke på profesjonelle besøkende og øvrig publikum, sier prosjektleder Marit Sagen i Hagemessen.

I tillegg til lekeplass blir hallen benyttet til parkutstyrsleverandører og utstillere som ønsker å profilere sine produkter overfor profesjonelle innkjøpere.

Landets ledende lekeplassleverandører vil vise frem sitt sortiment av klatrestativ, lekeapparater, husker og dekker.

I tillegg vil en rekke firmaer innen parkutstyr vise frem møbler, belysning, maskiner og utstyr.

Norsk Lekeplassforum bidrar med informasjon og kurstilbud, og det blir kurs og foredrag med aktuelle temaer.

Bygger park

Flere anleggsgartnerfirmaer fra Naml (Norske anleggsgartnere - miljø og landskapsentreprenører) skal bygge opp et komplett hage-/parkområde i samme hall som lekeplassutstillerne, slik at det blir et komplett og publikumvennlig område.

Marit Sagen kan fortelle om god respons fra fjorårets utstillere og har i år fått med både Claussen & Heyerdahl / CH Prosjekt, Søve, Trigonor, Gartner Lie og Rampline.

Elevhager

En rekke videregående skoler og utdanningsinstitusjoner for gartnere og anleggsgartnere/gartnere skal bygge elevhager på messen.

- Generelt ser vi nå en stor interesse fra utstillere innen hage, park og uterom sier Sagen, som er i full sving med å fylle hallene til årets store begivenhet på messefronten når det gjelder hage-, park og lekeplass.

Her kan du lese og se bilder fra fjorårets Park og lekeplassmesse.