Servise, vaser og lyslykter designet av Hallvor Bakke for Magnor.Servise fra Royal Copenhagen.En helt ny kolleksjon fra Le Creuset i rosa.Festbord med servise og tilbehør fra Villeroy & Boch.Bestikk fra Hardangerbestikk.Roser gjør seg alltid på et festbord.Servise og tilbehør fra Villeroy og Boch.Servsse og tilbehør fra Villeroy og Boch.Eva Solo kommer med en rekke nye designgriller denne sesongen, både store modeller og mindre som kan settes direkte på spisebordet.Skap stemning med lyslykter som henges i trærne. (Eva Solo)Disse nette bordlampene fra Eva Solo drives på solceller.Eva Solo kommer med en rekke nye designgriller denne sesongen, både store modeller og mindre som kan settes direkte på spisebordet.Eva Solo kommer med en rekke nye designgriller denne sesongen, både store modeller og mindre som kan settes direkte på spisebordet.Festbord fra Villeroy & Boch.Serverings- og oppbevaringgsserien Velbekomme fra Magnor, designet av TV2-kokken Wenche Andersen.Bestikk, salt og pepperbøsse fra Hardangerbestikk.Salt og pepperkvern fra Hardangerbestikk.Krisine Five Melvær har designet kunstglassserien Dew for Magnor.Kunstglassvaser Seasons fra Magnor og Kristine Five Melvær.Interiørdesigner Halvor Bakke er også en av Magnors designere. Årets nyhet er kolleksjonen Square, som består av vase, bolle, telykt og stormlykt.Magnors designsjef Teresa Bergerud kan presentere en rekke vasenyheter denne våren.Vaser fra Villeroy & Boch.Vaser fra Magnor.Vaser fra Royal Copenhagen.Vaser fra Villeroy og Boch.Kan brukes som både vannkaraffel og vase, fra Aida.Jette Frølich.Jette Frølich.Royal Copenhagen.Royal Copenhagen.Finn Schjøll med årets kolleksjon av vasen Boblen.

Bli inspirert til sommerens hageliv

Det kan virke som en fjern drøm midt i januar, men det er lov å lengte til sommerens gode uteliv i hagen, på terrassen eller balkongen. (Bildekarusell)

LUN KVELD PÅ TERRASSEN: Nå er det kommet flere grillmodeller som kan settes rett på bordet. (Foto: Eva Solo)

Se for deg gode venner eller familie samlet i hyggelig lag rundt et vakkert dekket bord med noe godt på grillen, eller en stille kaffestund i solkroken en tidlig morgen.

Å dekke hyggelige bord og spise utendørs er for mange en stor glede både til hverdangs og til fest, og i sommersesongen er det mange som flytter måltidene ut når været tillater det.

Hage.no gir deg litt inspirasjon til sommerens hagegleder. Vi har nylig vært og sett på årets nyheter fra flere produsenter innen interiør- og hageprodukter som omfatter servise, kjøkkenutstyr, griller, vaser, lys etc.

Nyhetene ble vist frem under Magnor Glassverks vårlansering, hvor også flere andre leverandører som Eva Solo, Le Creuset, Royal Copenhagen, Villeroy & Boch, Aida, Hardangerbestikk og Jette Frølich presenterte sine nyheter.

Se og bli inspirert du også!

Les også om den nye vasekollleskjonen fra Magnor og Finn Schjøll: Glamorøse nyheter fra Finn Schjøll