Fikk gratis hageråd av Darren Saines

Under Hagemessen får 22 heldige gratis konsultasjon av den kjente hagedesigneren Darren Saines.

Anne Olaug Sivertsen fra Eidsvoll sto først i rekken da  hagespeed-datingen med Darren Saines åpnet på Weber Lecas stand lørdag formiddag.

– Jeg har en stor hage på Eidsvoll, og i grunnen er det leire. Dette byr på endel utfordringer, sier Sivertsen til hage.no.

Etter en halvtimes rask gjennomgang med Darren Saines, var ikke hageprosjektet så avskrekkende lenger.

– Jeg har fått kjempegode tips, blant annet hvordan jeg løser det med leiregrunn i forhold til hagen. Nå står det mye klarere for meg hva jeg bør gjøre med blant annet oppbygging av høybed. I tillegg har jeg også fått råd om hvordan jeg skal ramme inn uteplassen, sier en fornøyd Sivertsen.

Hun har også fått tips om at hagen skal være et sted for max kos og mindre gress.

Stein Borgen forteller at Weber Leca har samarbeidet med Darren Saines i flere år.

Ambassadør
– Leca egner seg svært godt som matierale i designhager. Saines bruker Leca i alle sine konstruksjoner, i tillegg til tre og stål, og han er derfor en god ambassadør for å bruke Leca i hagen, sier Borgen til hage.no.

Det er bakgrunnen for at Leca valgte å hyre inn Saines på sin stand til å gi gratis hagedesignråd til kundene.

Kunne holdt på en uke
– Vi kunne holdt på en uke ut fra interessen for dette speed-dating prosjektet med Saines, men vi måtte trekke lodd blant alle som hadde meldt seg på, sier Borgen.

– De 22 som ble trukket ut er etter min mening usedvanlig heldige, det er nesten som en lottogevinst, avslutter Borgen.

Bloggeren Ymmeli var en av mange som vant et møte med Darren Saines. Les bloggen om hennes speed-date med hagedesigneren her.