Mer plass og mer kjøkken for pengene

Den danske kjøkkenprodusenten Kvik har løst problemet med små og rotete kjøkkenskuffer. De nye XXL-skuffene fra Kvik er 120 cm lange og 71 cm dype. Dette gir bedre plass i skuffene, bedre oversikt og følelsen av å få mye igjen for pengene.

En velkjent utfordring for mange er det å ha nok plass i kjøkkenskuffene sine til alt utstyret man har. Kvik har funnet frem til sin løsning på dette og produserer sine kjøkkenskap med en høyde på 80 cm, - også kjent som størrelse XL. Sammen med sokkelen vil dette gi en total benkehøyde på 90-100 cm, avhengig av hvilken benkeplate man velger. Dette høydeintervallet gir den beste arbeidsposisjonen for å lage mat og holde på med annet kjøkkenarbeid.

Med XXL-skuffene viderefører Kvik filosofien sin om å utvikle ergonomiske og funksjonelle kjøkken med muligheter for å integrere flere løsninger. Dette gjør det mulig å få bedre plass uten å måtte utvide kjøkkenet med ekstra kvadratmeter.

XXL-skuffene gir 15 cm ekstra dybde sammenlignet med en vanlig løsning, noe som gir en total dybde på 56 cm. Kombinert med XL-skapene medfører dette 40 prosent mer dybde enn i tradisjonelle skuffer.

Samtidig kan XXL-skuffene trekkes helt ut, slik at det blir lettere å komme til alt som er i skuffen. Skuffene leveres med flere forskjellige innredningsløsninger, alle tilpasset XXL-konseptet.

XXL-skuffer betyr også større arbeidsflater og bedre plass til utstyret du trenger, ettersom benkeplaten nødvendigvis også blir dypere.

I et standardkjøkken er benkeplaten 60 cm dyp. Med XXL i de nederste skapene får man en total dybde på benkeplaten på 75 cm. Dette gir bedre plass på den innerste delen av benkeplaten, og kjøkkenutstyr kan henges opp på veggen uten at de vil være i veien når du lager mat.