Klart for Byggmessen

Så er det klart for en ny byggmesse i Trondheim. Dette er en messe med rike tradisjoner. Den første messen som ble arrangert i trønderhovedstaden var for 30 år siden. I dagene 30. oktober til 2. november samles man igjen i Trondheim Spektrum Nidarø. I tillegg til utstillinger blir det også avviklet viktige konferanser. Vi tror at slike messer har sin verdi fortsatt.

 

Det å komme til en slik messe gjør at man kan få inspirasjon. Mange går dit for å se etter helt spesielle produkter. Da kan man også møte fagfolkene direkte. Dette er folk som har førstehånds kunnskaper om de produktene de produserer eller forhandler. Slik kunnskap finner man ikke alltid på en byggevarebutikk.

Vi vil anbefale alle å ta en tur til messen. Det er mange profesjonelle aktører som bør ta en pust i hverdagen. Forrige gang messen ble arrangert var det så mye å gjøre i byggenæringen at mange ikke hadde tid til å gå på messe. Det er synd. Nå er presset noe mindre - og da bør man så absolutt ta en tur for å bli oppdatert.

Er det noen som deltar på messen, men som fortsatt ikke har fortalt om sine nyheter har man fortsatt mulighet til å sende oss en mail. Vi vil bringe slike nyheter videre både i Byggeindustrien og på våre nettsteder. Send en mail til php@bygg.no.