Legg slitesterke gulv i sommer

Tarkett utvider sin laminatgulvkolleksjon med tre nye moderne og praktiske gulvserier. 

Med Minerals 1032, Lamin’art og Smart 832 tilbyr Tarkett laminatgulv i flismønster med tydelig struktur, tremønsker med tydelige årringer, sterke farger og design samt minimalistiske gulv i svart og hvitt.

Laminat er et svært hardt og slitesterkt gulvmateriale, er motstandsdyktig mot riper og passer i de fleste rom bortsett fra våtrom. Laminatgulv passer spesielt godt til overflater som får mye juling, f.eks. i gangen eller på kjøkkenet. Laminatgulv er lett å legge, lett å vedlikeholde og rengjøre med tørrmopp og støvsuger. Derfor, legg nytt og slitesterkt gulv nå, som holder seg i mange år og er lett å ta vare på.

Årets største nyhet er Minerals med flismønster, skifermønster og betongmønster i en rekke ulike nyanser. Minerals er et røft gulv og et bra alternativ til fliser og passer både i gangen og på kjøkkenet. Noen av variantene har også et støydempende underlag som gir støydemping til rommet der gulvet er lagt og til etasjen under.

Lamin’art er et litt mer vågalt gulv med kombinasjoner i svart-hvitt. Gulvet passer perfekt i det moderne hjem. Lamin’art er et tøft gulv både utseende- og designmessig. Det er laget for hjemmemiljø eller offentlig miljø med middels slitasje.

Smart-familien tilbys i eikemønster med klassiske treimitasjoner utført i 2- og 3-stavers plankedesign. Overflaten er matt, og det gir et naturlig utseende. Gulvet passer til alle husets rom bortsett fra våtrom, og er et hardt, slitesterkt og økonomisk alternativ til vanlige tregulv. Smartgulvene har 25 års garanti.

Samtlige laminatgulv har Tech3S. Dette betyr at de har silikonforsterkede, vannavvisende kanter som hindrer vann å trenge inn i fugene og forenkler leggingen. Overflaten er av Techwear, et sterkt slitelag som gir et holdbart gulv som er enkelt å vedlikeholde og med svært høy motstandskraft mot riper og støtmerker.