Hanevold ny Peab-direktør

Henning Hanevold er ansatt som ny adm dir i Peab Eiendomsutvikling AS, etter at han ble konstituert i stillingen i oktober 2012.

– Det blir nå vesentlig for Eiendomsutvikling å få lønnsomhet innen den eiendomsporteføljen som foreligger, samtidig som vi holder fokuset på nye muligheter. Vi føler at vi nå står godt rustet til å håndtere fremtiden på en lønnsom og offensiv måte, sier Henning Hanevold.

– Jeg er glad for at Henning Hanevold har sagt ja til stillingen som adm dir i Peab Eiendomsutvikling. Han har de egenskapene som trengs for å tilpasse og utvikle virksomheten videre, sier adm dir i Peab AS, Petter Moe.

Henning Hanevold kom til Peab som leder for Næringsutvikling i mars i fjor. Før dette har Hanevold vært tilknyttet Peab som prosjektutvikler og byggherre for Park Inn Mountain Resort i Trysil. Hanevold var adm. dir. for utvikling av Radisson Blu Resort i Trysil, og har før det hatt flere lederstillinger innen Rezidor Hotel Group/RadissonBlu-systemet.

Hanevold har en Mastergrad innen strategisk ledelse fra BI, i tillegg til at han er Diplomøkonom fra BI. Henning Hanevold vil inngå i ledergruppen i Peab AS og rapportere til Petter Moe, som også er styreleder i Peab Eiendomsutvikling.