Essve lanserer ECM ankermasse

ESSVE lanserer en ny tungvekter innen kjemisk innfestning- ECM Ankermasse. Den er både ETA-godkjent og helt uten faresymboler.

Den inneholder ingen isocyanater eller ftalater, og forpakningen trenger ikke sorteres som farlig avfall.

Når man skal forankre noe som er utsatt for ekstreme påkjenninger, som for eksempel installasjon av balkonger, rekkverk og forlening av bjelkelag, stilles det store krav til produktet. Kvalitet og forankringsegenskaper er helt avgjørende for å sikre en bærekraftig konstruksjon. EC

For ESSVE er det viktig å kunne tilby gode produkter fra et arbeidsmiljøperspektiv, og ECM er et bevis på at styrken til kjemisk innfestning ikke behøver å inneholde helseskadelige stoffer. Den nye ECM Ankermasse har alle de gode egenskapene fra tidligere, men er miljøvennlig og heller ikke skadelig for deg.

- ECM er både ETA-godkjent og er fri for skadelige stoffer. Man slipper å bruke verneutstyr som hansker, heldekkende påkledning eller åndedrettsvern. Det er i tillegg fri for styrèn-og ftalat, og tomhylsene kan sorteres som vanlig plast, sier Silje Netskar, markedsansvarlig i ESSVE.

ECM er et universalprodukt som er egnet til alle typer av ekstrem montering. Det krever ingen opplæring eller sertifisering for å bruke produktet, noe som gjør det enda mer nyttig. Men ankermassen er et avansert produkt. Dens kraft og styrke er den kjemiske reaksjonen som oppstår ved påføring. Det er derfor avgjørende for forankringsegenskapene, at installasjonen utføres korrekt i henhold til ESSVEs anvisninger.

For å gjøre monteringen så enkel som mulig, har ESSVE utviklet en informativ "trinn-for-trinn-film" som illustrerer riktig montering. Med en QR-kode på tuben, kan brukeren når som helst se filmen. En feilmontering kan være ødeleggende Ankermassen skal brukes til riktig tunge innfestninger, og dersom du gjør monteringen riktig, er det en av de sterkeste innfestningene markedet har å tilby.

- Vår nye ankermasse ECM er ikke et vanskelig produkt å bruke, men det er en del avgjørende trinn i monteringsprosessen som er viktig for at produktet skal fungere best mulig, sier Silje Netskar, og fortsetter: Ved å se på vår pedagogiske monteringsfilm, som man får via QR-koden på tuben eller på vår nettside, kan hvem som helst trygt bruke ECM.