Byggmakker skal levere til JM Norge

JM Norge har signert en 3-årig rammeavtale med Byggmakker sin egeneide virksomhet, Norgros Handel, som innebærer at de skal levere trelast, byggevarer og festemidler til JM Norge sine ulike boligprosjekter.

Avtalen har en total verdi på mellom 60 og 70 millioner kroner. – Vi er glad for at vi igjen skal levere til JM Norge og at kombinasjonen god pris, høy kompetanse og sterk leveringssikkerhet vant frem, sier Morten Engebretsen, administrerende direktør i Norgros Handel.

Ifølge Ole Kristian Ruud, direktør for forretningsstøtte i JM Norge er det helt avgjørende for JM Norge, som en av Norges største og mest anerkjente boligleverandører i Norge, å ha leverandører som kan levere i henhold til forventningene.

- Vi har vært fornøyd med vår nåværende leverandør, og det var skarp konkurranse om avtalen. Vi er svært tilfreds med den avtalen vi nå har inngått med Byggmakker. De kjenner oss godt fra mange års samarbeid tidligere, og vist at de kan levere i henhold til de krav vi stiller til hele prosessen, både når det gjelder å få de riktige varene ut på byggeplass til rett tid, men også at de administrative rutinene som eksempelvis ordre og faktura fungerer, sier Ruud.

- Avtalen med JM Norge innebærer at vi skal levere trelast, byggevarer og festemidler, og som jo er kjerneområdet til Byggmakker. Vi skal i hovedsak levere dette ute på byggeplass, men det ligger i avtalen med JM Norge at de kan gjøre noe supplering gjennom butikk. For at dette skal fungere optimalt for kunden er det nødvendig at logistikken flyter på alle nivåer. Det er ekstra hyggelig at en så stor aktør som JM anerkjenner vår kompetanse på dette området. Deres profil knyttet til miljø, energieffektivisering og kvalitet, passer også veldig godt i forhold vår egen satsning på disse områdene, sier Engebretsen.