VestlandsHus med offensiv på Østlandet

Byggmestrene Stenberg og Schulz på Gran har nettopp inngått avtale om å bli forhandler for VestlandsHus på Østlandet.

– Alle vet at vestlendingene har erfaring med regnvær. Nå kan østlendinger endelig få tak i hus som passer et våtere og villere klima, sier styreleder Gunnar Schulz i det nye selslapet.

VestlandsHus har hovedkontor i Ålesund, og har tradisjonelt stått sterkt på Vestlandet. Men nå har byggekjeden begynt å se østover. Stenberg Schulz AS blir nå den den tiende forhandleren på Østlandet.

– Vi er veldig glade for at Stenberg og Schulz ønsker å samarbeide med oss. Vi har lang tradisjon med bygging av eneboliger og hytter her på Vestlandet, og håper at vi har noe å bidra med på Østlandet også, sier daglig leder Dagfinn Helsem.

Til sammen skal Stenberg Schulz AS dekke både Hadeland, Ringerike, Romerike og Gjøvik med Toten. Det skal de gjøre sammen med VestlandsHus-forhandlerne Landheim Bygg, Gusterud Bygg og Tømrermester Anders Ellefsen.

– Som kjent er det et langt tørrere klima her enn de fleste steder på Vestlandet. Gunnar Schulz mener likevel at alt fokus om klimaforandringer og våtere vær gjør at også mange østlendinger ønsker å nyte godt at vestlendingenes erfaring, heter det i en melding fra selskapet.

– VestlandsHus er kjent for kvalitet, og vi er glade for å kunne tilby en flott katalog med hus som tåler å stå ute i allslags vær, smiler Schulz.

Dagfinn Helsem legger til at det er flere byggmestere på Østlandet som har fått øynene opp for VestlandsHus, og regner med at kjeden innen kort tid får flere med på laget.