Bohus overtar ICA Maxi-lokalet i Kristiansund

Lagopus Eiendomsutvikling AS, kjøper av eiendomsporteføljen og leiekontraktene knyttet til stormarkedskonseptet ICA Maxi, har inngått en leieavtale med Hopen Møbler AS vedrørende det tidligere ICA Maxi-lokalet i Kristiansund Retail Park.

Som et ledd i restruktureringen av ICA Maxis eiendoms- og leiekontraktportefølje har Lagopus kommet til enighet med Hopen Møbler AS om at de flytter inn i det tidligere ICA Maxi-lokalet i Kristiansund Retail Park.

Avtalen innebærer at Bohus etablerer den største møbelbutikken i Kristiansund, mens dagens butikk i Strandgata legges ned. Den nye Bohus-butikken vil åpne i første kvartal 2013.

- Det er svært hyggelig å kunne annonsere at vi nå vil åpne en ny flott butikk i Kristiansund samme år som Hopen Møbler AS feirer sitt 70 års-jubileum. Vi gleder oss til å ønske nye og gamle kunder velkommen til større og mer moderne lokaler, sier daglig leder i Hopen Møbler AS, Jostein Hopen. Samtidig arbeides det med flere alternativer for lokalene i Strandgata.

Lagopus har som målsetting at samtlige av lokalene i ICA Maxi porteføljen skal være utleid i løpet av 2012. Flere lokasjoner er fortsatt tilgjengelig for utleie, og Lagopus er i dialog med ulike handelskonsepter for å finne gode løsninger på disse.