Økning for VVS-messen

9600 personer deltok på VVS-dagene 2012.

Årets VVS-produkter

Nesten 20 selskaper kjempet om tre priser som Årets VVS-produkt.

Her er vinnerne. For første gang ble prisen for Årets VVS-produkt delt ut i tre kategorier: Ventilasjon, varme og sanitær.

Årets vinnere:
Årets sanitærprodukt: Geberit Sigma 80
Årets varmeprodukt: Oso Hotwater / Oso EPTC
Årets produkt ventilasjon: Swegon Homesolution

VVS-dagene er over for denne gang og arrangør Skarland Press AS har nå gått igjennom besøkstallene fra årets messe.

– Vi hadde cirka 9600 besøkende i år, det er en økning på vel 450 fra 2010 og det er vi fornøyde med, sier prosjektleder Aslaug Jacobsen.

Totalt trakk VVS-dagene og FDV-dagene til sammen 11 562 besøkende.

– I og med at de to messene arrangeres parallelt, og mange av de som deltar besøker begge messene, vil totalt antall besøkende være noe høyere. De 9600 er de som registrerte seg på VVS-dagene. Hvor mange som besøkte begge messene vil vi få en indikasjon på når resultatet fra spørreundersøkelsen er klar, forteller Jacobsen.

– Alt i alt er vi veldig fornøyd med årets arrangement. Nå skal vi evaluere messen både internt og gjennomgå tilbakemeldingene fra utstillerne våre, slik at vi står best mulig rustet til planleggingen av VVS-dagene 2014, sier prosjektleder Aslaug Jacobsen.

Mannen bak VVS-dagene ble hedret forrige onsdag på Oslo Plaza. Foran en fullsatt festsal  mottok Halvor Røstad  Årets VVS-pris av styreleder Jo Helge Gilje og daglig leder Thor-Jostein Egeland i Norsk VVS Energi- og Miljøteknisk Forening.

- VVS-bransjen har mye å takke Halvor Røstad for, han har stått på for vår bransje i en mannsalder og gjør det fortsatt. Han er en meget verdig vinner av denne prisen, sier daglig leder Thor-Jostein Egeland i Norsk VVS Energi- og Miljøteknisk Forening.