Bermingrud feiret på Galdhøpiggen

Bermingrud Entreprenør Østfold har nådd omsetnings- og resultatmålene for 2012, og feiret dette på 2469 meter på Galdhøpiggen.

Som en del av strategien for å bli blant de største og beste entreprenørene i Østfold og Follo regionen satte Bermingrud Entreprenør Østfold seg som mål å få en omsetning på 246,9 millioner kroner i 2012. Dette klarte de, og dermed dro hele avdelingen til fjells for å feire med en topptur på Norges høyeste fjell: Galdhøpiggen på ”tilfeldige” 2469 meter.

Daglig leder Per Nesbakken er klar og tydelig på at lønnsomhet, organisasjonsutvikling og kontrollert vekst er fokusområder, men at det har vært viktig å få et betydelig volum på kort tid for å være blant de største aktørene.

- Vi arbeider målbevisst for å skape en samarbeids- og prestasjonsorientert kultur og ser stor verdi i å feire oppnådde milepæler gjennom læringsorienterte events, sier han.

Nesbakken hadde vært så uheldig å pådra seg et brudd i foten rett før avreise, og hinker rundt med gips og krykker i 5 uker.

Men han tar mottoet til Bermingrud (”klart vi kan”) bokstavelig, og hadde tenkt seg til toppen. Sammen med Juvasshytta, guidene og alle medarbeiderne var planen å få dette til som et krevende ”prosjekt”.

Værgudene hadde derimot tropisk storm med minusgrader og snø på menyen, slik at alpin redningsgruppe satte foten ned for å få Per på toppen.

Mens en skuffet daglig leder måtte bli igjen, satte de andre av sted og trosset minusgrader, snøføyke og glatte partier. Turen var krevende for mange, men gjennom hjelp og motivasjon underveis kom de til topps.

Kveldene ble brukt til å forankre strategi, nye mål og tiltak knyttet til lønnsomhetsforbedring og videre vekst, basert på kapasitet og en moden organisasjon.

- En glad og sammen- sveiset gjeng er klar for å nå nye krevende mål, sier Nesbakken