Ny daglig leder i Isachsen Entreprenør Oslo

Isachsen Entreprenør Oslo fintrimmer organisasjonen for å være best mulig skodd til å håndtere den sterke markedsetterspørselen.

På drøye halvannet år har Isachsen Gruppens nye selskap i Oslo gått fra å telle tre til 30 fast ansatte. I selskapets første hele regnskapsår, 2011, nådde firmaet en omsetning på 80 millioner. Ordrebøkene har fortsatt å vokse gjennom hele 2012. Nå fintrimmer firmaet organisasjonen for å være best mulig skodd til å håndtere den sterke markedsetterspørselen.

3. juli tiltrer Kent Jensen (36) som ny daglig leder i Isachsen Entreprenør Oslo. Odd Arve Svendsberget, en av de som var med å grunnlegge selskapet høsten 2010 og som også har ledet virksomheten gjennom hele vekstperioden, gleder seg til å få Kent Jensen med på laget. Svendsberget selv går over i en stilling som prosjektleder, nå ser han frem til å få frigjort mer tid til den operative delen av virksomheten.

- Økt etterspørsel krever økt kapasitet både administrativt og operativt. Vi har sterke ambisjoner; tilpasning av organisasjonen er både viktig og nødvendig for å fortsette den gode utviklingen. I den fasen vi er i nå mener vi det er avgjørende å få tilført spisskompetanse utenfra – i så måte stiller Kent Jensen i en særklasse, poengterer Svendsberget.

Kent Jensen selv gleder seg til å ta fatt på oppgavene.

- Det er lagt en sterk plattform for videre vekst. Spesialiseringen innenfor grunnarbeid generelt og VA spesielt har betalt seg, veien videre handler mye om fortsatt foredling av kjerneproduktet. Samtidig skal vi fortsette å styrke familieidentiteten; det å være en del av et breddekonsern med 9 datterselskap gir klare salgsmessige fordeler, avslutter den nye sjefen for Isachsen Entreprenør Oslo.

Kent Jensen har utdannelse innen økonomi og finans fra Sydney, Australia, hvor han også har bodd og arbeidet de siste 13 årene – senest i selskapet Schroder Investment Management. Her har han arbeidet som aksjefondsforvalter med spesialisering innen bygg – og anleggsbransjen, og har blant annet hatt ansvaret for alle fondets investeringer og oppkjøpsmessige implementeringer relatert til denne næringen.