Reinertsen lander ny kontrakt på Fornebu

Reinertsen AS signerte 11. mai ny kontrakt med byggherre Hundsund AS på Arcasa tun 3, med 42 nye boliger på Fornebu.

Kontrakten mellom Reinertsen AS og Hundsund AS omhandler byggingen av Arcasa tun 3 og er på en estimert verdi av 160 millioner kroner. Eiendomsselskapet Fornebu Utvikling AS, som er heleid av OBOS og står bak Hundsund AS, informerer at 20 av de 42 prosjekterte nye boligene allerede er solgt.

– Det er stor etterspørsel etter boliger på Fornebu generelt, og på Hundsund Arcasa tun 3 forventes det stor interesse framover, sier prosjektdirektør Jørgen Stavrum i Fornebu Utvikling.

Reinertsen har på kort tid inngått flere kontrakter med Hundsund AS. Den forrige kontrakten som ble signert av de to partene var på Arcasa tun 2 og ble tegnet i mars tidligere i år. Rekkehusene på sistnevnte tun ble raskt revet vekk.

Kristian Reinertsen, NK i Reinertsens Divisjon Store Landprosjekter, mener samarbeidet med Fornebu Utvikling har vært fruktbart.

– Vi er stolte over å ta del i enda et byggeprosjekt på et så attraktivt område kjent for sine grønne omgivelser og unike nærhet til sjøen. Sammen med Fornebu Utvikling oppfyller vi de strenge kvalitetskravene som følger med dette, sier Reinertsen.

Fornebu Utviklings satsning på Hundsund utgjør omtrent 450 boliger fordelt på ti byggetrinn. Hundsund Arcasa tun 3 er det åttende byggetrinnet som er lagt ut for salg. Tunet består av seks leilighetsvillaer, 16 rekkehus og 20 moderne leiligheter. All infrastruktur er ferdigstilt, og med byggingen av tun 3 vil Hundsund-området nærme seg ferdigstillelse.

Reinertsen ser frem til å fortsette samarbeidet med Fornebu Utvikling.

– Vi i Reinertsen er veldig fornøyd med samarbeidet og prosessene som har ledet frem til prosjekter i et så populært boligfelt. Fornebu er i en fin utvikling og framtidsutsiktene ser svært lovende ut. Det blir spennende å se hvor fort de resterende leilighetene på det nye tunet blir solgt, avslutter Reinertsen.