Sølv til afgruppen.no

Under utdeling av Farmandprisen Beste nettsted 2012, mottok AF Gruppen 2. plass i kategorien børsnoterte selskaper.

Farmandprisen Beste nettsted ble etablert i 2006 etter samme konsept som Farmandprisen (Beste årsrapport). Det konkurreres i fem klasser, Børs, Ikke-børs, Offentlig, Åpen klasse og Ide & design.

Vinnerne kåres av en fagjury. Juryen vektlegger spesielt nettstedets åpningsside, innhold, brukervennlighet, bruken av lyd og bilde, affektive egenskaper, samt nettstedets tilrettelegging for brukerne.

Resultater i klassen børsnoterte selskaper 2012:
1.DNB (www.dnb.no)
2.AF Gruppen (www.afgruppen.no)
3.Tryg Forsikring (www.tryg.no)
Nominerte: Hydro (www.hydro.com) og Orkla (www.orkla.no)

Juryens begrunnelse: Afgruppen.no er en meget gjennomarbeidet, tydelig og nyttig nettside for både investorer, kunder og egne ansatte. De fem virksomhetsområdene er tydelig beskrevet, og oversiktlige menyer og god billedbruk bidrar til å gi et leservennlig og innbydende inntrykk.

Les mer om Farmandprisen Beste nettsted 2012 her.

- AF skal rekruttere 600 ingeniører. Da er det viktig å kunne vise bredden av virksomheten og mulighetene som finnes i AF på en god måte. Vårt siste utviklingsprosjekt har gitt nettstedet et helhetlig designløft og gjort det enda letter å finne frem til informasjonen brukerne er mest interessert i. Samtidig har vi sørget for at godt bildemateriale fra spennende prosjekter blir utnyttet bedre. 2. plassen i denne konkurransen er til stor inspirasjon for videre arbeid for bedre brukeropplevelser på nettstedet, sier kommunikasjonsrådgiver Linda Strand Jacobsen i AF Gruppen.