Imponerende Birken-innsats

Vi gratulerer Anders Aukland som kom alene til mål som vinner av Birkebeinerrennet lørdag. 2.21.34 er ny rekord i rennet fra Rena til Lillehammer. Det var hans tredje seier i Birkebeinerrennet. Men vi gratulerer også alle de andre som fredag og lørdag har gått over fjellet – og ikke minst en gratulasjon til alle dem som deltok på vårt lag (Norcem, Leca/Weber og Byggeindustrien). Dere er alle vinnere.

Vårt lag er ett av de desidert største som deltar på Birken – og det er stor kamp for å komme på dette laget. Jeg vil også sende en takk til dem i våre selskaper med vår egen markedssjef Ragnar Sandin i spissen, som gjør en ekstraordinær stor innsats for at alle deltakerne skal ha det bra. Det ligger omfattende planlegging og utrolig mye jobb bak et så stort opplegg.

I tillegg til alle fra byggenæringen som gikk i våre drakter, er det veldig mange Birken-deltakere som til daglig har sin arbeidsplass i bygg og anlegg. Det at vi har så mange spreke mennesker i byggenæringen betyr mye. Utfordringene er mange – og det gjelder at vi har folk som er spreke både i sinn og kropp også når hverdagen kommer.

Vi legger ut reportasjer og billedkaruseller på bygg.no fra Birken-helga. Der vil mange deltakere finne bilde av seg selv.

Når vi har pakket alle sakene våre på Lillehammer, vil mye av konsentrasjonen og engasjementet knytte seg til Byggedagene vi arrangerer på Radisson BLU Plaza Hotel i Oslo 21. og 22. mars. Dette blir også et stort arrangement. Aldri har vi hatt så mange deltagere på opplegget den 21. mars og aldri har så mange nasjoner vært representert på ByggeGallaen som denne gang. Dette har selvsagt sammenheng med at buildingSMART har overtatt arrangementet på dag to av Byggedagene i år.

Har du ikke meldt deg på – så gjør det nå. Vi minner også om det frokostmøtet Forsvarsbygg har før Byggedagen starter onsdag 21. mars. Der skal det redegjøres for de store bygg- og anleggsinvesteringene som kommer som følge av Kampflyprosjektet. Les mer om dette på bygg.no.