JerniaGruppen satser i lås- og sikkerhetsmarkedet

JerniaGruppen etablerer nytt forretningsområde innenfor lås- og sikkerhetsmarkedet. Under navnet ProffPartner Security vil ProffPartner styrke sin aktivitet og tilstedeværelse i det norske lås– og sikkerhetsmarkedet.

ProffPartner har i lengre tid arbeidet med lås og beslag gjennom sin virksomhet i Kristiansand og Låsgruppen Wilhelm Nielsen i Bergen og styrker nå både ressursene og innholdet i et bredere omfang.

ProffPartner Security skal markedsføre og selge produkter og tjenester innenfor adgangskontroll, ITV og et bredt omfang av lås- og sikkerhetsprodukter fra ledende produsenter. Kvalitet og kompetanse vil stå i høysetet både når det gjelder valg av produkter og utførelse av montasje og service.

Selskapet har derfor allerede overtatt låsesmedvirksomhetene Låsmester 1 Oslo AS, Accesio Lås og Sikkerhet AS i Bærum, Låsservice AS på Nesbru i Asker og E.T System i Kristiansand (en del av ProffPartner i dag).

- Alle enhetene er i dag medlem i TrioVings kjedekonsept TrioVing Sikkerhetssenter, noe vi også vil fortsette med fremover. Gjennom oppkjøpene har vi en velkvalifisert stab av teknikere og låsesmeder samt egne sikkerhetsbutikker som betjener våre kunder. Flere av våre medarbeidere er Låsesmedmestere og svenner, samt at vi er medlem av Foreningen Norske Låsesmeder. Dette sikrer at vi til enhver tid er faglig oppdatert og ivaretar kravet til høy etisk standard som sikrer trygg leveranse for våre kunder, sier Bjørn Haugsvær, daglig leder i ProffPartner Security i en pressemelding.

- Våre kunder vil være alle kategorier, både privat, næring, entreprenører og offentlig virksomhet. Gjennom våre eksisterende kanaler i Jerniakjeden og ProffPartner, vil eksisterende kunder nå kunne få en mer komplett leveranse innenfor hele lås -og sikkerhetsområdet, fortsetter Haugsvær.

ProffPartner Security vil omsette for over 50 mill. kr. i 2012 og har en ekspansiv utviklingsplan som vil gjøre de til en betydelig aktør i Norge og øvrige skandinaviske land i løpet av de nærmeste årene.