Isolaft velger Microsoft Dynamics

Isolaft AS har valgt Acando AS som leverandør av Microsoft Dynamics CRM 2011 for å forbedre selskapets kontroll over kundeaktiviteter og salgsforløp.

- Vi har i lengre tid vært på jakt etter et system som kunne vokse parallelt med selskapet samtidig som vi hadde behov for at det kunne implementeres umiddelbart for å strukturere og forsterke markedsarbeidet i vår virksomhet. Microsoft CRM var tiltalende på flere områder der interaksjonsmulighetene til våre øvrige plattformer var avgjørende for valget, sier daglig leder Oddbjørn Hatløy i Isolaft AS.

- For Acando er avtalen om implementering av Microsoft Dynamics 2011 hos Isolaft en ytterligere bekreftelse på den gode utviklingen som vi nå opplever. Denne avtalen viser at Microsoft Dynamics CRM 2011 gir vekstbedrifter god oversikt over både kunderelasjoner og markedsaktiviteter på en raskt og effektivt måte, sier vise administrerende direktør Sven Ivar Mørch i Acando AS.

Isolaft AS er etablert som produsent av laftekasser som er selve råbygget, uten tak, vinduer og dører. Selskapet leverer til lokale byggfirma, selvbyggere eller andre hytteleverandører som finner Isolaft byggesystem som relevant for sine hyttemodeller.