God start på 2012

Veldig mange bedrifter har den siste tiden sendt oss meldinger om nye til dels store bygg- og anleggskontrakter. I tillegg presenterer vi daglig også nye prosjekter som planlegges. Alt tyder på at byggenæringen i Norge har hatt en meget god start på året.

Vi merker også at det er mange som rykker inn stillingsannonser.

Resultatene fra mange virksomheter er også bedre enn ventet, skjønt vi har også bedrifter som har hatt et elendig år i 2011. Det kan være mange årsaker til det.

For alle dem som utdanner seg til en jobb i byggenæringen, er alle positive nyheter godt nytt. Mange av ingeniørstudentene har faktisk sikret seg jobb før studiene er avsluttet. Stadig flere får sommerjobb og praksisjobb i en bedrift mens de studerer. Dermed knyttes viktige bånd som senere kan bli viktige både for den unge arbeidstakeren og bedriften.

I Byggeindustrien nr. 2 har vi mye stoff om rekruttering.

Når det gjelder oversikten over nye kontrakter, legger vi ut en rekke slike nyheter på Landet Bygges på bygg.no. En større oversikt over nye kontrakter har vi i hver utgave av Byggeindustrien.

Ellers har Byggeindustrien hatt en meget god start på 2012. Vi satte nye innsalgsrekord når det gjelder annonser i nr.1. Det samme gjør vi i nr. 2 som snart er i trykken. Det settes nesten daglig nye rekorder på bygg.no og på våre andre nettsider. Det er også et barometer på at det er stor virksomhet i byggenæringen i Norge.

Du finner mange nye kontrakter her:

http://www.bygg.no/landetbygges