Ny leietaker til NCCs miljøprosjekt

Kort tid etter at NCC meldte om byggestart og egen lokalisering i sitt miljøbygg i Østensjøveien 27 på Bryn-Helsfyr, er det klart at AS Norsk Dental Depot blir leietaker i bygget.

Leieavtalen er på 10 år og omfatter 2250 kvm kontorer.

AS Norsk Dental Depot flytter ca 300 meter til Ø27 fra eget bygg i Østensjøveien 40, der virksomheten har hatt tilhold i 38 år.

- Vi trives godt på Bryn-Helsfyr og er glade for å kunne bli her. Nærheten til offentlig kommunikasjon er enestående, med 5 T-banelinjer, tog og mange bussforbindelser nesten rett utenfor døren. Samtidig er det er kort vei til sentrum og Ring 2, sier administrerende direktør Ragnar Pettersson i AS Norsk Dental Depot.

Byggingen av Ø27 er nå igangsatt, med planlagt ferdigstillelse i andre halvår 2013. Byggherre er NCC Property Development AS og entreprenør er NCC Construction AS.

- Ø27 blir i seg selv en attraksjon, sier Pettersson. - Et signalbygg på Bryn-Helsfyr med spennende arkitektur både innvendig og utvendig. Standarden med passivhus og Breeam-sertifisering passer godt med vårt mål om å fremstå som en aktør som leverer fremtidsrettede og moderne løsninger til tannhelsetjenesten.

Norsk Dental Depot fyller 110 år i 2013, og ser frem til å flytte i jubileumsåret. - Ø27 innfrir våre behov på en utmerket måte. Vi får et flott showroom og fleksible lokaler for møter og kurs. Internkom-munikasjonen blir betydelig bedre og vi ser frem til å samle nesten hele virksomheten på en etasje.

NCC vil selv leie ca halvparten av bygget som sitt nye hovedkontor. Etter Norsk Dental Depots leieavtale gjenstår det ca 3.800 m2 i de 2 øverste etasjene.

Ø27 er på totalt ca.17.000 kvm over 6 etasjer. 1. etasje rommer blant annet felles resepsjon, trimrom, personalrestaurant, møteromssenter og kaffebar. 2.- 5. etasje er hver på ca 2.700 kvm kontorarealer.

6. etasje er på ca 800 kvm med utgang til takterrasse, og underetasjen har garderober, sykkelparkering, parkering og lager.

NCC Property Development, som er en av 27 deltakere i Bryn-Helsfyr-samarbeidet, har utviklet forretningseiendom på Bryn-Helsfyr siden 1991. De fem ferdigstilte prosjektene er på til sammen 75.000 kvadratmeter. I tillegg kommer altså Ø27 med totalt 17.000 kvm, samt utviklingsprosjektet ”Brynseng Park” med tomteareal på 16 mål.

NCC Property Developments øvrige prosjekter på Bryn-Helsfyr: