Jernbaneverket ansetter direktør

Michael Bors (48) er ansatt som direktør for marked og leverandørutvikling i Jernbaneverkets Utbyggingsdivisjon

Bors er i dag assisterende kontraktssjef i Forsyningsenheten knyttet til signalanskaffelsesprosjektet. Bors skal rapportere til utbyggingsdirektøren og går inn i divisjonens ledergruppe.

Funksjonen for marked- og leverandørutvikling er nyopprettet og har til hensikt å styrke Utbyggingsdivisjonens rolle som profesjonell bestiller og bidra til å utvikle et godt fungerende leverandørmarked som kan møte de utfordringer som kommer med en større utbygging og modernisering av jernbanen i Norge i årene fremover.

– Bors får i oppgave å utvikle effektive kontraktsstrategier og samarbeide med leverandørmarkedet for å sikre nok kapasitet, kompetanse og konkurranse i markedet, sier utbyggingsdirektør Harald Nikolaisen i Jernbaneverket.

Michael Bors (48) har lang erfaring fra industri og leverandørindustri, blant annet som kontraktssjef i Siemens Installasjon, senere Bravida. Han har også vært innkjøps- og markedssjef i Siba AS, innkjøps- og logistikksjef i NetCom og innkjøper i Sparebanken NOR. Tidligere arbeidet Bors i Jernbaneverket fra 2002 til 2007, først som innkjøps- og kontraktssjef i GSM-R Prosjekt og deretter som leder av Nettforvaltning.