Ny teknisk sjef i Mesterhus Norge

Christoffer Aas Clementz etterfølger Trine Dyrstad Pettersen som teknisk sjef i Mesterhus Norge.

Aas Clementz er 38 år og er bosatt i Nittedal. Han har siden 2005 vært ansatt som Forsker på Norsk Treteknisk Institutt og har blant annet treteknologi og statikk som sine spesialfelt. Han har også ledet flere prosjekter innen energieffektive trekonstruksjoner der også Mesterhus har deltatt.

Nåværende teknisk sjef i Mesterhus Norge, Trine Dyrstad Pettersen, har takket ja til en jobb som spesialrådgiver innen energi og miljø i OBOS.

- Vi er overbevist om at Christoffer er riktig mann for å videreføre den meget gode jobben Trine har gjort, og ønsker Christoffer velkommen til Mesterhus, sier kjedeleder i Mesterhus Norge, Raymond Myrland.

Aas Clementz vil dermed få ansvaret for å videreføre Mesterhus sin satsning innen energi og miljø. Som teknisk sjef skal han også blant annet være mye ute blant de 150 medlemsbedriftene og drive kursvirksomhet.

Dette er ikke første gang Aas Clementz jobber i Mesterhus. Han tok utdannelse som tømrersvenn etter militæret og videregående skole, og gikk sin læretid og jobbet i fem år hos Mesterhusbedriften Håndverksbygg i Oslo. Christoffer studerte deretter konstruksjonsteknikk ved ingeniørhøgskolen i Oslo, før han tok en mastergrad på Blindern.

Christoffer Aas Clementz tiltrer stillingen 1. september i år.