Boligprosjekt i Kristiansund utsolgt

Da forkjøpsfristen for KBBLs medlemmer gikk ut 12. april, kunne megler Rune Johansen juble over et fantastisk forhåndssalg av det nye leilighetsprosjektet i Nergata 8 i Kristiansund.

Disse leilighetene blir plassert på det som av mange regnes som indrefileten av tomter nær havnebassenget, og det er tydelig at mange har ventet lenge på at prosjektet skal realiseres. Det skal bygges totalt 34 leiligheter, og alle leilighetene er nå solgt. Bygget vil få heis, leilighetene har praktiske planløsninger med to eller tre soverom. Flere av leilighetene har separate vaskerom, ekstra wc og innvendig bod. De fleste leilighetene har åpen kjøkkenløsning med romslige spiseplasser.

Dette blir også et av få nye boligprosjekter hvor det tilbys vedfyring. Det vil bli mulighet for å kjøpe garasjeplasser. I tillegg til innvendig bod vil det i garasjeanlegget bli bygget sportsboder. Alle leilighetene har en romslig balkong mot vest på 13 kvm. I tillegg har noen av leilighetene en felles terrasse med naboleiligheten - som kan "innredes" som to lune uteplasser.

Arkitekten har lagt vekt på utstrakt bruk av glass i bl.a. rekkverk, for at den flotte utsikten også kan nytes fra sofakroken.

Les mer om prosjektet her:

http://nergata8.kbbl.mr.no/Hjem.aspx