Fortsatt mulig å melde seg på Byggedagene

Byggedagene med ByggeGallaen går av stabelen 23. og 24. mars. Har du fortsatt ikke meldt deg på, er det fortsatt en mulighet. Men nå begynner det å haste. Du kan nå melde deg på arrangementet her.

På Byggedagene i fjor ble RIF-prosjektet «State of the Nation» presentert. Sjelden eller aldri har vi hatt et prosjekt i byggenæringen som har fått større mediedekning og oppmerksomhet.

Men hvordan har det gått? Har det vært stillstand eller fremgang på dette området? Våre dyktige rådgivere vil gi oss en status – ett år etter.

I år har vi gitt Byggedagene overskriften Agenda 2011 - utledet av det latinske agendum «som bør gjerast». Sjeldent har vi funnet en mer passende og tidsaktuell overskrift for vår nasjonale byggenæringsarena!

«Som bør gjerast» – et utsagn som ikke minst er en tidligere samferdselsstatsråd verdig: Kjell Opseth tar turen over fjellet fra Førde til Byggedagene, og vi gleder oss alle til å høre den sindige sogningen på talerstolen. Kommunal- og regionalminster Liv Signe Navarsete er også å finne på talerstolen.

Vi merker en ny optimisme i byggenæringen. Men utfordringene er enorme – ikke minst innen samferdsel- og infrastrukturutbygging.

En stor debatt som går er hva som skjer med alle de mange nye velmenende krav og tiltak som myndig-hetene kommer med. I forbindelse med planlegging og gjennomføring av prosjekter.

Ellers tilbyr vi et rikholdig program med stor spennvidde – fra ny teknologi med BIM og BuildingSMART til et stadig villere, varmere og våtere klima.

På dag to lanserer Skattedirektoratet en ny kampanje om svart arbeid. I den forbindelse vil man gjenta viktigheten av å ha en seriøs byggenæring. Da er det også viktig å ta opp betydningen av kunnskap og kompetanse. Vi gleder oss til to dager med spennende foredrag og engasjerende debatter.

Mange ser frem til et nytt ByggeGalla-arrangement med priser, god mat og underholdning, og ikke minst til et arrangement som samler så mange rundt runde hyggelige bord. Se de nominerte her!

Meld deg på og les mer om programmet her

Etter at Byggedagene er avsluttet til lunsj torsdag 24. mars, så overtar Norcem, Weber (Leca) og Byggeindustrien scenen i Sonja Henie-salen. Trekløveret er inne i sin fjerde sesong som hovedsponsorer for Birkebeinerarrangementene og markerer dette med et to timers inspirerende seminar. Seansen ledes av Dag Erik Pedersen. Hans eget foredrag ”Aldri God Alene” danner hovedelementet, men også flere andre vil være å finne på scenen, deriblant Mads Kaggestad med gode råd og treningstips foran sykkelsesongen.

– Vi tror dette arrangementet står godt på egne ben, men også at det vil være en hyggelig avslutning for deltagerne som har vært på Byggedagene, sier Ragnar Sandin i Byggeindustrien. Han lover også at blant de som er til stede på dette arrangementet vil det bli trukket ut et betydelig antall startlisenser til Birkebeinerrittet 2011.

Du kan melde deg på seminaret ved å sende en mail til firmapost@bygg.no. Deltakelse på arrangementet er gratis for de som deltar på Byggedagene. For de som ikke deltar på Byggedagne koster det 300 kroner.

Meld deg på og les mer om programmet her