Block Watne bygger for NCC

Block Watne AS har inngått avtale med NCC Bolig AS om leveranse av 21 boliger til boligprosjektet "Kruttverket" i Nittedal.

Block Watne skal levere komplette boliger over svill, og NCC utfører all teknisk infrastruktur, grunn- og betongarbeider.

Boligprosjektet "Kruttverket" i Nittedal, nord for Oslo, skal bygges ut i regi av NCC med totalt 600 boliger. Ca 250 av disse boligene vil være småhus og eneboliger. Det første småhusprosjektet som skal bygges, har fått navnet "Blåbærstien". Block Watne starter produksjonen av de 21 kjedede eneboligene som utgjør "Blåbærstien", i første halvår 2011. Avtalen har en kontraktsverdi på ca 35 millioner kr.

- For å sikre oss den beste kompetansen på markedet for det første småhusprosjektet på "Kruttverket", har vi valgt å inngå samarbeid med Block Watne AS. Block Watne er ledende på bygging av småhus med trekonstruksjoner som er en spesialisert byggemetode. Ved å benytte spesialkompetansen til to store utbyggere som Block Watne og NCC, er vi sikre på å få et godt resultat for våre boligkjøpere, sier regionsjef Svein Lauritzen i NCC Bolig AS.

- Vi er svært fornøyd med å ha vunnet denne avtalen. Hovedtyngden av vår virksomhet er utvikling av boligprosjekter i egen regi hvor vi tar hånd om hele verdikjeden. At vi nå skal levere boliger til NCC's eget prosjekt, bekrefter vår kompetanse og konkurransedyktige produksjonsmetode, sier adm. direktør Ole Feet i Block Watne AS.