Drømmehuset rett i lomma

Som første husleverandør tilbyr nå Systemhus en egen gratis app til iPhone. Dermed kan kunden få drømmehuset rett i lommen, hele døgnet, over alt.

Systemhus henvender seg til landets nesten 500000 iPhone-brukere. De kan nå sikre seg den aller første applikasjonen som gir direkte oversikt over alle boligene fra en av de største husleverandørene i Norge.

– Vi ønsker å nå kunden der kunden er. Derfor tilbyr vi nå en helt gratis applikasjon hvor brukeren får full oversikt over våre boliger med bilder, måltall, plantegninger og det hele rett i lomma. En rask titt på appen viser at her kan man også bestille huskatalog, finne den nærmeste Systemhus-forhandleren, kontakte denne samt gi tilbakemeldinger til Systemhus, forteller markedssjef Anders Paulsen i Systemhus Norge.

– Vi er svært opptatt av hva kunden tenker om oss. Derfor har vi laget en direkte link fra appen til vår Facebook side slik at de som ønsker å gi oss tilbakemeldinger eller har spørsmål kan gjøre dette på en enkel og velkjent måte, fortsetter Paulsen.

– Endring i teknologi og forbrukernes informasjonsmønster utfordrer bedriftene til å tenke nytt. Samtidig åpner nye sosiale media for kommunikasjon på en helt annen måte. Her ser vi store muligheter for en enda mer kundetilpasset utvikling både når det gjelder produktutvikling og markedsføring. Nå kan markedet selv på en helt ny måte gi innspill til utvikling av nye drømmehus, og det er veldig spennende, avslutter en fornøyd markedssjef.