Nå kommer ordrene i anlegg

Det var befriende å være til stede på Fjellsprengnings-konferansen denne gang. Det var utrolig mange gode foredrag, men i tillegg møtte vi så mange glade og positive mennesker. Og alle syntes å ha fått optimismen tilbake. Men så er det også grunnlag for en slik optimisme når vi vet hva som kommer av store prosjekter i ukene og månedene fremover. Bare på Østlandsområdet vil det frem til sommeren bli tildelt anleggskontrakter for mer enn ti milliarder kroner. I tillegg skjer det mye også i resten av landet. Foran konferansesalen rigget Byggeindustrien opp sin storskjerm, og folk flokket seg bokstavelig foran skjermen når vi torsdag la ut nye anbudsåpninger.

 

Byggeindustrien fylte opp pressebenken, og i løpet av dagen ble det lagt ut en rekke saker på våre nettsider. De aller fleste av dem gjaldt glade budskap om nye kontrakter, nye leveranser, nye prosjekter og produktnyheter. Mange av disse sakene blir lagt ut på nyhetsbrevet fredag.

Det er lenge siden det har vært så stor deltakelse på fjellsprengningskonferansen. Middagen har for lengst vært utsolgt .

NFF gjør en god jobb. Nå er foreningen i ny vekst. Vi er også vel fornbøyd med at man tar godt vare på de unge som kommer inn i anleggsbransjen.

Vi gratulerer Bente Ulvestad og Tom Myran som fikk Gullfeiselen – og vi gratulerer Johannes Hope som ble nytt æresmedlem i NFF.