Flotte videoer på bygg.no

Vi har nå lagt ut enda flere videoer fra prosjekter – og interessen for nettopp slike filmer er meget stor. Straks vi legger ut en video eller billedkarusell merker vi det i våre tellesystemer. Slike presentasjoner øker trafikken betydelig. Det er ikke tvil om at når vi legger ut en video, så går jungeltelegrafen rundt om på mange bygge- og anleggsplasser. Da øker trafikken øyeblikkelig. Er det noen som sitter på spennende filmer eller bilder – så send dem til oss.

Vi kommer til å legge ut flere bilder i dagene som kommer. Torsdag samles anleggs-Norge til den store Fjellsprengningskonferansen i Oslo. Der vil Byggeindustrien være sterkt til stede. Vi rigger opp vår store skjerm – og der vil vi kjøre videoer og billedkaruseller sammen med nyhetsoppslag dagen gjennom. Vi vil også legge ut mye stoff ”live” også fra dette arrangementet.

Trafikken på bygg.no har de seneste ukene økt sin vekstprosent. Etter å ha ligget på rundt 20-25% økning sammenlignet med tilsvarende perioder et år tilbake i tid har vi nå i høst hatt en økning i størrelsesorden 35-40%. Dette er målt i unike brukere. Noe av forklaringen ligger i at folk bruker flere ulike enheter til lesing av nettsider (PC, mobil, iPad osv osv), men vi har også en økning i sidevisninger på rundt 30%, så utviklingen er uansett positiv.

Vi har stabilisert oss på rundt 30 000 unike brukere på ukesbasis og rundt 90 000 unike brukere på månedsbasis. Mandag 22.november hadde vi 10 598 unike brukere på en dag. Dette er dagsrekord.

Vi sender ut vårt nyhetsbrev daglig på virkedager. Vi har ca. 17 700 aktive mottakere. Det er gratis å motta dette nyhetsbrevet (meld deg på ved å gå inn på meldingsboksen her på bygg.no). Følger du med på nyhetsbrevet og på våre nettsider er du til en hver tid oppdatert.