Seltor bygger i Kvadraturen

Seltor skal på oppdrag for Stor-Oslo Prosjekt bygge om eksisterende kontorbygg i Fred Olsens gate 1 i Oslo. Kontrakten ble signert 9. november og har en verdi på 90 millioner kroner.

Arbeidet starter opp høsten 2011 og byggetid er 14 måneder. Det skal bygges om, rives og bygges nytt, til sammen 7300 kvadratmeter fordelt på 7 etasjer.

Verdipapirsentralen står klare til å flytte inn i de nye og moderne lokalene ila. 1. kvartal 2013.

– Dette er et prosjekt vår utviklingsavdeling har jobbet med i lang tid. Det er derfor gledelig for oss at byggherren har fått på plass en langsiktig leiekontrakt og at vi nå kan sette i gang arbeidet, sier daglig leder i Seltor, Stian Råmunddal.

Byggearbeidene innebærer krevende fundamenteringsarbeider og i tillegg skal fasadene på eksisterende bygg bevares. Det gjør at prosjektet krever høy kompetanse og evne til å løse utfordringene på byggeplassen.

– Dette er det tredje byggeprosjektet hvor vi jobber sammen med Stor Oslo Prosjekt AS og vi er takknemlige for den tilliten de viser oss ved å velge oss som samarbeidspartner også i dette prosjektet, sier Råmunddal.

Prosjektet i Fred Olsens gate ligger rett ved siden av byggeplassen hvor Seltor nå er i gang med å utvide Comfort Børsparken hotell med 51 rom.